Op zoek naar een persoonlijk kerstkado

Het is een hele zoektocht als je iemand een kerstkado wilt geven dat echt bij hem of haar past. Het doel is dat de ontvanger zich jou herinnert als een dierbare vriend of een gewaardeerd familielid. De beste manier om dat te doen is door een gepersonaliseerd kerstkado te bestellen bij Origineel Kadootje. Het personaliseren doe je door een boodschap, naam of afbeelding te laten graveren op één van de glazen kerstproducten in de webshop. Je hebt daar erg veel keuze uit allerlei soorten glazen, windlichten, ornamenten en kerstballen. Het laten graveren doe je via de webshop.

Een uniek kerstkado

Het meeste plezier heb je van je kerstkado als de ontvanger het artikel uitpakt. Hoe leuk is het als een mannelijke ontvanger een pakket krijgt met zijn favoriete biermerk en een glas met zijn naam er in gegraveerd. Of een vrouwelijke ontvanger die een assortimentsdoos met soorten thee krijgt waar een glas in zit met haar naam. Als je je fantasie gebruikt kun je door tekst en afbeeldingen op een kerstkado te laten graveren een blijvende herinnering achterlaten. Laat je daarom inspireren op de webshop van Origineel Kadootje.

Een persoonlijk kado bestellen

Het bestellen van artikelen met een persoonlijke touch is niet moeilijk. Je kunt dat volledig via de website van Origineel Kadootje regelen. Eerst kies je een leuk kerstkado uit voor de ontvanger. Zodra je op dat cadeau klikt kom je in een vervolgscherm terecht. Daar zijn allerlei opties in te stellen, zoals het lettertype van de boodschap die je laat graveren en de grootte van de letters. Je hebt ook invloed op de opmaak van de tekst. Als je dat leuk vindt kun je er een afbeelding bij laten graveren. Als je bestelling klaar is wordt het kerstkado goed ingepakt en verzonden.