heel veel modellen

Adventskalender personaliseren

Een persoonlijk cadeau voor een grote groep mensen kan best lastig zijn om te bedenken. Er is al zoveel en je wil natuurlijk graag opvallen tussen de rest en met iets komen wat helemaal past bij jullie organisatie. De adventskalender is dan geschenk dat je heel goed hier kunt toepassen, immers je kunt de doos van de adventskalender geheel in full colour bedrukken met jullie design. Je kunt kiezen uit heel veel modellen en uit heel veel lekkere merken chocolade die erin wordt gestopt. Zo kun je een adventskalender personaliseren naar jullie eigen wensen en ideeën.

Hoe personaliseer je een adventskalender

In principe kun je de gehele verpakking aan de buitenzijde in full colour bedrukken. Je krijgt een werktekening tot je beschikking waarin je ziet dat het hele karton platgelegd is. Je hebt dan voor- en achterzijde en zijkant tot je beschikking om te bedrukken. Ons advies voor de opmaak is als volgt:

  1. Kies een achtergrond die doorloopt over de gehele kalender. Je kunt overal sfeervolle kerst- of winter achtergronden vinden die al een mooi sfeerbeeld neerzetten.
  2. Plaats op de voorzijde van de adventskalender, over de achtergrond, jullie kerstgroet, jullie logo en eventuele foto’s. Speel hiermee zodat je erachter komt wat het mooiste staat
  3. Op de achterzijde kun je eventueel nog meer tekst zetten, maar ook bijvoorbeeld de adressen van de vestigingen of een foto van alle medewerkers.
  4. Houd wat ruimte aan de achterzijde over voor het ingrediënten label.
  5. Bepaal of je wel of niet een nummer wil op de vensters. Beide kan, het is net wat je mooier vindt.

heel veel modellen

Drukproef en levertijd

Wanneer je ontwerp klaar is ontvangen wij dit graag van je en sturen wij dit door naar de DTP.  Zij maken een digitale drukproef en deze sturen wij samen met de orderbevestiging naar je toe. Na jullie akkoord start het drukproces. Houd wel rekening met een levertijd van 20 werkdagen, want het druk- en vulproces neemt wat tijd in beslag. Een adventskalender personaliseren is een geweldig relatiegeschenk en je relaties en medewerkers zullen er zeker blij mee zijn.