Wat is de top 10 herengeuren van 2019?

Lekker ruiken is erg belangrijk. Zeker wanneer je bijvoorbeeld een date hebt of een sollicitatiegesprek. Met een lekkere geur maak je indruk, maar wat zijn nou de lekkerste herengeuren van 2019? Wij zetten ze voor je op een rijtje en vertellen je wat over de geur zodat je een keuze maakt waar je zeker geen spijt van krijgt. 

Kruidige geuren

Kruidige geuren blijven zeer lang aanwezig op je huid. Gebruik er daarom vooral niet te veel van en controleer of jouw huid en geur goed samen gaan. Om je keuze makkelijker te maken noemen we hieronder de kruidige herengeuren uit de top 10. 

  • Alien Man Fusion van Thierry Mugler
  • Versace Eros Flame 
  • Hugo Boss Bottled Infinite

Frisse geuren

Geuren die vooral lekker zijn voor een hete zomerdag zijn wat frissere geuren. Wij maakten een selectie voor je binnen de top 10 herengeuren. 

  • Paco Rabanne Invictus Legend
  • Prada L’Homme L’EauEau de Toilette
  • Hugo Boss Bottled 

Lichtere geuren

Lichtere geuren zijn fijn wanneer je misschien hebt gemerkt dat te zware geuren niet lekker ruiken op jouw huid, of wanneer je bijvoorbeeld in de avond pas een parfum op doet. Dan hoeft een parfum niet lang op jouw huid te blijven dus zou je mooi een lichtere geur kunnen opdoen. 

  • Spicebomb viktor & Rolf
  • Jimmy Choo Man Blue 
  • Calvin Klein Reveal Men Eau de Toilette
  • Armani Code

Wanneer draag je welk parfum?

Welk parfum je het beste kan kiezen ligt ten eerste aan jouw huid en wat jij lekker vindt ruiken, maar hangt ook af van wat je gaat doen. Wanneer je bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek hebt, wil je indruk maken. Een kruidige en zwaardere geur misstaat niet in zo een situatie. Daarentegen, wanneer je een date hebt kun je een frisse geur dragen of een lichtere geur. Een sterke geur kan namelijk misschien iets te overweldigend zijn wanneer je naast elkaar zit. Let daarom bij welk parfum dan ook, op dat je niet teveel gebruikt. Zeker bij een eau de parfum zijn een paar sprays genoeg om de geur de hele dag te blijven ruiken. Ook wanneer jij de geur zelf niet meer ruikt na een paar uur, zullen de mensen om je heen de geur nog wel duidelijk ruiken. Jij raakt namelijk gewend aan de geur waardoor je deze niet (zo sterk) meer ruikt. 

Probeer ze allemaal

Wanneer je niet kan kiezen of simpelweg meerdere parfums wil voor een lagere prijs, kun je een parfum abonnement nemen. Dan krijg je elke maand een nieuwe parfum toegestuurd die je kan proberen. Zo leer je meteen of het parfum lekker ruikt op jouw huid, zonder dat je meteen de grote flacon hebt aangeschaft. Het is namelijk zo dat elke huis anders is en daardoor elk parfum anders ruikt op elke verschillende huid. Ook is een parfum abonnement fijn wanneer je elke keer een ruime keuze wil zodat je kan inspelen op de dag of de activiteit die je gaat doen. Een kruidig parfum ruik je bijvoorbeeld langer, maar een fris parfum is fijner in de zomer. Met een parfum abonnement kun je de gehele top 10 herengeuren, gemakkelijk proberen.