Een uniek zwangerschapscadeau voor je beste vriendin

We weten allemaal dat een zwangerschap een heftige, maar toch ook mooie periode is. Dit geldt niet alleen voor de zwangere zelf, maar ook zeker voor familie en vrienden. Zij zijn druk met het helpen van de zwangere, en wachten in spanning af op een hopelijk gezond en knap kind.

Dit intense medeleven van familie en vrienden vertaald zich vaak in het overladen van cadeau’s. Het zwangerschaps cadeau is zeker wel een ding. Maar het is niet altijd makkelijk om te bedenken wat je een zwangere vriendin nu kan geven. In dit artikel geven we dan ook enkele tips. 

Praktische cadeaus

Weet jij al of het kindje een jongen of een meisje wordt, dan is het geven van een zwangerschapscadeau al gelijk een beetje makkelijker. Zo kun je immers een praktisch cadeau geven. Denk hierbij aan kleine dingen zoals rompertjes, kleding, speelgoed of dergelijke. Dit zijn echt leuke dingen om te geven, en helpen het stel ook nog eens echt. 

Heb je wat meer geld te besteden dan kun je natuurlijk ook aan wat grotere aankopen denken zoals een autostoel of een box. Het nadeel is natuurlijk dat dit soort dingen vaak wel een persoonlijke keuze betreffen. Het kan dus voorkomen dat je iets koopt dat niet zo zeer gewaardeerd wordt. Dan is het natuurlijk jammer dat je hier veel geld aan hebt besteedt. 

Blijvende herinneringen 

Naast praktische cadeaus kan je natuurlijk een andere weg inslaan. Zo kun je natuurlijk ook een cadeau geven dat de zwangerschap, en daarmee bedoelen we natuurlijk de dikke buik, vereeuwigt. Denk hierbij aan de zwangerschapsfoto. Maak een afspraak met een fotograaf en laat het stel mooie foto’s maken.

Wil je het iets spannender maken, dan kun je er ook voor kiezen om een borstbeeld te laten maken via bodycasting. Bij bodycasting wordt er, door een mal te maken van een lichaam, een beeldje gemaakt van bijvoorbeeld een zwangere buik. Erg bijzonder!