cadeaus

Eerste hulp bij het vinden van originele cadeaus

Wist je dat cadeaustress echt bestaat en zelfs is opgenomen in het Nederlandse woordenboek? Dit betekent ook wel dat mensen zo enorm veel stress ervaren bij het vinden en geven van cadeaus, dat ze hier lichamelijk en geestelijk klachten door kunnen ontwikkelen. Vaak ligt de oorzaak een beetje bij onszelf. We proberen elkaar ieder jaar weer te overtreffen bij het geven van cadeaus. Hierdoor moet het wel steeds specialer of grootster. Daarom wordt het allereerst tijd om dit gevoel van je af te zetten. Een cadeau wat met liefde wordt gegeven, zal altijd bij de ontvanger in de smaak vallen. Het hoeft geen ontzettend speciaal of duur cadeau te zijn. 

Heb je ondanks het verminderen van jouw cadeaustress alsnog moeite bij het vinden van een origineel cadeau en heb je ondertussen al heel www.artihove.nl afgezocht naar hét cadeau, maar kom je er maar niet uit? Dan vind je hier precies wat je nodig hebt: eerste hulp bij het vinden van originele cadeaus! 

Ga op zoek naar bijzondere websites 

We kennen allemaal wel die standaard websites waar je spullen kunt personaliseren of leuke kaarten kunt maken. Het nadeel is dat iedereen hier bekend mee is. Daardoor is een cadeau al gauw niet meer echt origineel. Daarom is het slim om eens op zoek te gaan naar bijzondere websites. Sites waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord, maar waar je direct verkocht bent als je er één blik op werpt.

Een afscheidscadeau voor een collega, mooi cadeau voor een goede vriend of misschien wel een cadeau voor je partner? Bij dergelijke sites ben je zeker aan het juiste adres. Deze sites vind je door online goed research te doen of wellicht eens in je omgeving te vragen of iemand bekend is met een site die misschien minder bekend is, maar wel enorm leuke producten verkoopt. 

Luister goed  


In de weken voorafgaand aan een feestje, afscheid of andere bijzondere gelegenheid waarvoor je een cadeau wilt geven, is het belangrijk om goed te luisteren naar de ontvanger. Vaak geven zij, zonder dat ze het echt zelf door lijken te hebben, enkele subtiele hints waaruit je kunt halen welk cadeau zij op prijs zullen stellen. Het hoeft niet direct een origineel cadeau te zijn. Hoewel je een dergelijk cadeautje natuurlijk wel naar je eigen hand kunt zetten. 

Klaagt hij of zij bijvoorbeeld dat er nooit een werkende pen in de buurt ligt? Of mist er iets in huis, zoals een schilderij of sculptuur van arthiove.nl? Laat deze producten dan geheel naar wens personaliseren. Zo geef je niet alleen een origineel cadeau, maar weet je ook zeker dat deze enorm in de smaak zal vallen. Een cadeau waar de ontvanger écht iets aan heeft, is altijd de beste keuze. 

Maak zelf iets 


Een zeer beperkt budget en binnenkort toch een bijzondere gelegenheid die je niet aan je voorbij mag laten gaan? Dan kan je je misschien heel bezwaard voelen om toch met een mooi cadeautje op de proppen te komen. Bedenk echter ook dat de mooiste cadeaus meestal niet te koop zijn. De ontvanger is vaak net zo blij met een zelfgemaakt cadeau. Als deze maar uit het hart gegeven wordt. Wat dacht je van een zelfgemaakte collage van jullie mooiste foto’s samen? Enorm leuk en kost vrij weinig.