sleutelhanger cadeau

Sleutelhanger, functioneel maar vooral leuk!

De sleutelhanger bestaat al een flink aantal jaar. Hij wordt door velen gebruikt als versiering voor de sleutelbos, maar ze zijn daarentegen ook erg functioneel. Dit komt door de grote ring waar je al je verschillende sleutels aan kunt hangen.

Allerlei soorten en maten

De sleutelhanger is er in verschillende soorten en maten. Van alle dieren, figuren, personen of voorwerpen valt op het internet wel een sleutelhanger te vinden. Denk bijvoorbeeld aan beroemde televisie figuren, schattige dieren, leuke bestemmingen of je favoriete artiesten. Natuurlijk zijn er ook verschillende sleutelhangers voor dames, voor heren en voor kinderen. Deze hippe sleutelhangers zorgen ervoor dat je sleutelbos er fleurig uitziet, maar ook dat je je sleutels niet zo snel kwijt raakt. Door de grote ring van de sleutelhanger kun je je sleutels ergens ophangen, bijvoorbeeld op een sleutelrekje. Ideaal wanneer je steeds vergeet waar je je sleutels hebt opgeborgen.

Persoonlijke boodschap

De laatste jaren is het ook mogelijk om een hele persoonlijke boodschap aan je sleutels toe te voegen. Dit door bijvoorbeeld een foto, tekst of naam aan je sleutels te hangen. Wanneer je hiervoor kiest, heb je altijd je dierbaren bij je als je ergens heen gaat. Als ontwerper kun je natuurlijk kiezen uit verschillende opties, zoals een foto, een naam of een gegraveerde tekst. Daarnaast zijn er verschillende materialen en kleuren waaruit gekozen kan worden. Denk hierbij aan goudkleurig, zilverkleurig, roestvrij staal en glittersteentjes. Deze opties zorgen ervoor dat het ontwerp wat jij in gedachten had, helemaal aan jouw eisen voldoet.

Een sleutelhanger, het perfecte cadeau

Wanneer er iemand jarig is en je niet weet wat je hem of haar moet geven, kan een gepersonaliseerde hanger een perfect cadeautje zijn. Het is een cadeau wat altijd van pas komt en waar iedereen blij van zal worden. Zeker wanneer je iets hebt gekozen wat echt bij iemand past. Ga bijvoorbeeld eens nadenken over wat iemand echt leuk vindt of waar iemand vaak naar kijkt of luistert. Pak het leuk in en je hoeft er verder zelf niets meer aan te doen! Succes gegarandeerd en daarnaast ook goed voor je portemonnee. Het is namelijk een leuk cadeau, maar hoeft zeker geen duur cadeau te zijn.

Herinneringen altijd bij je dragen

Een ander leuke bijkomstigheid is dat sleutelhangers het makkelijk maken om je leuke herinneringen altijd bij je te dragen. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent geweest, is het een hartstikke leuk aandenken om een hanger te kopen met iets wat je terug doet denken aan deze plek. Hoe leuk is het om een dolfijntje te kopen, wanneer je op het stralende Curaçao met dolfijnen gezwommen hebt. Of een mini variant van de berg die je beklommen hebt. Iedere dag wordt je vrolijk en denk je terug aan dit fantastische moment, wanneer je je sleutels pakt. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je graag je familie of vrienden wil verrassen met een aandenken van jouw vakantie bestemming. In vele souvenir shops vind je handgemaakte aandenkens, vaak gemaakt door de lokale bevolking.

Ben je op zoek naar een leuke en persoonlijke sleutelhanger of wil je een armband graveren? Kijk dan eens op shoppe.nl!