Verschillende soorten wasbare luiers voor je kind

Er zijn meerdere soorten wasbare luiers die je kunt gebruiken voor je kind. Er zitten een aantal voordelen aan het gebruiken van wasbare luiers in plaats van wegwerpluiers. Zo zijn wasbare luiers beter voor het milieu dan wegwerpluiers, zijn ze financieel voordeliger en zijn wasbare luiers soms zelfs beter voor de huid van je kindje dan wegwerpluiers. Onder wasbare luiers vallen nog meerdere soorten. Zo heb je wasbare luiers van verschillende stoffen en verschillende soorten wasbare luiers. Aan deze soorten wasbare luiers zitten allemaal voordelen en nadelen, die hieronder beschreven zullen worden. Zo kun je de beste wasbare luier kiezen voor je kindje.

Wasbare luiers van verschillende stoffen

Er zijn wasbare luiers van allerlei verschillende materialen gemaakt. Zo heb je katoenen wasbare luiers, wasbare luiers van bamboe, wasbare luiers van hennep en wasbare luiers van synthetische materialen. Al deze materialen hebben verschillende voordelen en nadelen voor de wasbare luiers. Zo zijn katoenen wasbare luiers bijvoorbeeld snel droog en vangen zij vocht goed op, maar is niet al het katoen goed voor het milieu. Wasbare luiers van bamboe zijn zacht en zitten lekker en houden vocht beter vast dan katoenen wasbare luiers, maar ze zijn minder snel droog en minder goed voor het milieu. Wasbare luiers van hennep zijn stevig en passen zich aan aan de temperatuur, maar de kwaliteit neemt af en ze zijn minder snel droog. Als laatste zijn synthetische wasbare luiers zacht en snel droog, maar ze absorberen niet zo goed en kunnen de huid irriteren. Bekijk https://happybeardiapers.com/collections/wasbare-luiers voor meer informatie.

Verschillende soorten wasbare luiers

Naast dat er verschillende keuzes zijn in het materiaal waar wasbare luiers van gemaakt zijn, zijn er ook verschillende soorten wasbare luiers. Zo zijn er all-in-one wasbare luiers, pocketluiers en tweedelige wasbare luiers. Bij HappyBear Diapers zijn er ook voordeelbundels beschikbaar. Deze wasbare luiers zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende printjes en kleuren. Het is logisch als je de wasbare luiers eerst wil testen, voordat je ze daadwerkelijk aanschaft. Bij HappyBear Diapers is het daarom mogelijk om een testpakket te bestellen, zodat je alle producten eerst kunt uitproberen. Ook kun je altijd contact met hen opnemen als je vragen hebt of advies wil.