Keycord bedrukken met naam

Een keycord bedrukken met naam kan heel eenvoudig bij Promokopen. Veel te veel mensen betalen te veel voor een custom keycord. Bij Promokopen worden ze steeds goedkoper hoe meer je er bestelt. Je kan ze via de website volledig customizen. Je begint met de kleur en je kan een design toevoegen naar keuze.  Dit kan door middel van een goed systeem die duidelijk werkt voor iedereen. Als je nog iets niet snapt is dat ook geen probleem. De klantenservice staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het traject van het design en het bestellen.

Erg goede kwaliteit

Het design dat je maakt wordt erop geborduurd. Dit zorgt voor een betere kwaliteit dan dat het erop wordt geprint. De kwaliteit van het borduursel is niet alleen goed, maar ook de keycords zelf zijn van hoge kwaliteit. Hij is zo gemaakt dat hij niet kapot te maken is. Verder is de rest wat op de website staat ook van hoge kwaliteit. Dit kunnen de klanten die je voorgingen bevestigen. Ze zeggen vooral dat de levering enorm snel is en dat de mensen van Promokopen een goede service heeft en altijd voor je klaar staan om je te helpen.

Goede website

De website van Promokopen ziet er goed uit. Als je voor het eerst op de website komt kan je meteen zien wat ze allemaal hebben. Ook kan je zien wat het meeste wordt verkocht en wat het goedkoopste is door het fijne filter systeem. Zo hoef je jezelf geen ongeluk te zoeken op de website van Promokopen om te vinden wat je zoekt.