Een persoonlijk en origineel kraamcadeau

Wanneer een familielid of een vriendin bevalt, dan wil je natuurlijk een zo persoonlijk en uniek mogelijk kraamcadeau geven voor het pasgeboren kindje. Daarvoor zit je met een gepersonaliseerd Happy Horse konijn met naam van de baby erop bedrukt altijd goed. Deze knuffels zijn ultrazacht en zijn te krijgen in veel verschillende mooie kleuren. Op deze manier kun je de knuffel ook helemaal afstemmen op het interieur van de stijl van het huis of de babykamer. Het Happy horse konijn is dan ook in 25 verschillende uitvoeringen te krijgen. Bovendien vind je naast Happy Horse konijnen ook leuke knuffeldoekjes in het assortiment. 

Personaliseer jouw gekozen Happy Horse konijn

Je kunt je Happy Horse konijn op een eenvoudige manier mooi laten bedrukken om hem nog persoonlijker te maken. Naast het feit dat dit een enorm leuke herinnering is, is dit een handige manier om te weten van wie het Happy Horse konijn is. Je hebt daarbij ook de optie om de geboortedatum erbij laten drukken. Voor de bedrukking kun je uit zeven lettertypes kiezen en uit 40 verschillende kleuren. Een gepersonaliseerd Happy Horse konijn heb je al vanaf 19,95 euro in huis. Een knuffeldoekje met bedrukte naam is 13 euro. Indien je verdere vragen hebt over het laten bedrukken van deze knuffels, kun je altijd per telefoon of via e-mail contact opnemen.

Jouw happy horse konijn bestellen

Een bedrukt Happy Horse Konijn is een erg leuk kraamcadeau dat geschikt is voor baby’s en kleine kinderen. Deze is dan ook beschikbaar in veel verschillende soorten en maten. Wanneer je jouw gepersonaliseerde Happy Horse konijn bestelt, dan duurt het drie tot vijf werkdagen tot deze bij je thuis is bezorgd. Indien je deze eerder nodig hebt, dan kun je ook een spoedbestelling in overleg aanvragen.