Gifts & More community

Gifts & More community is een facebookgroep in Amersfoort waar u lid van kan worden.

Hier kunt u in aanmerking komen voor gratis spullen wat andere leden van de community aanbieden. Deze spullen worden altijd gratis aangeboden binnen de Facebook groep.

Om lid te worden van deze pagina kunt u op de hoogte blijven wat er wordt aangeboden.

U kunt reageren op spullen die worden aangeboden in deze groep. Dat kunt u doen door te reageren op de advertentie. Zo kunt u een lootje nemen op de aangeboden spullen door te reageren met ‘’graag’’ of ‘’lootje’’. Het lid dat de advertentie heeft geplaatst zal dan de winnaar bekend maken. De winnaar moet dan met de adverteerder een afspraak maken om het cadeau op te halen.

Om onze leden meer informatie te bieden hebben we een website opgericht. Deze website vindt u hier: https://gifts-more.nl/.

Ook hebben we een Facebookpagina opgericht naast de Facebook groep.

 

Hoe gaat Gift & More te werk?

Hieronder vindt u een opsomming van hoe Gifts & More te werk gaat. Dit is een stappenplan die veelal wordt gebruikt.

  • Mensen plaatsen verschillende spullen op onze Facebookgroep.
  • Op deze spullen kunt u als lid op reageren indien u deze gift wilt hebben.
  • Als er meerdere reacties zijn op een gift wordt er een loting gedaan door de persoon die de advertentie heeft geplaatst.
  • Wanneer de persoon die iets verloot de winnaar heeft gekozen mag de winnaar de gift in overleg komen ophalen.

 

Hoe komen de spullen bij de mensen thuis?

 

U krijgt een melding van de persoon die iets verloot zodra u de loting heeft gewonnen. Deze persoon zal u ook een datum voorstellen om de gift te komen ophalen. Hiervoor kunt u met deze persoon een afspraak maken. Zo weet u wanneer u de spullen kunt ophalen, maar ook waar u deze spullen kunt gaan ophalen.

De winnaar van een loting wordt altijd in de groep bekend gemaakt zodat dit altijd eerlijk kan verlopen. Hierna kunt u met elkaar in privé afspraken maken over de verloting en het ophalen hiervan.