Een gitaarles online volgen is gemakkelijk

Vanaf kleins af aan ben ik altijd al met muziek bezig geweest, dit zat in de familie en dat merkte je ook aan alles. Omdat ik altijd al zo gek ben geweest op gitaren en alles wat er mee te maken heeft besloot mijn familie mij een erg bijzonder cadeau te geven dit jaar voor mijn verjaardag, ik wist natuurlijk al wel dat ze iets in petto hadden voor me maar wat dat precies was was nog een vraag. Op de dag van mijn verjaardag was het allemaal erg spannend wat mijn cadeau zou zijn en toen ik het in mijn handen kreeg keek ik eerst verbaasd hoe klein het wel niet was, ik maakte het open en er stond met grote letters in : jij gaat een gitaarles online volgen!gitaarles-online-300x285

Verrassend blij

Toen ik het las was ik helemaal verrassend blij en wist ik niet wat ik moest zeggen, woorden schoten op dat moment echt te kort. Een week later was het al zo ver en begon ik met mijn eerste gitaarles online volgen les, ik wist niet wat me te wachten stond natuurlijk maar ik merkte al snel dat het wel echt super leuk en leerzaam was. Op dit moment heb ik al een paar lessen gehad en ben nog steeds helemaal happy met dit cadeau.

Gitaar spelen

Wanneer ik op dit moment thuis kom heb ik al meteen zin om de gitaar te pakken. Dit is echt een goede tip als leuk cadeau voor iemand in je omgeving die ook erg gepassioneerd is in de muziekwereld, het is echt een top cursus! cropped-cropped-leren-gitaar-spelen