Geboortekaartjes jongens en meisjes zijn eenvoudig online te vinden

geboortekaartjeGoedemorgen lezers, het is weer tijd voor een artikel. Vandaag heb ik wederom een verhaal wat dicht bij mij staat. Ik ben laatst namelijk trotse tante geworden. Mijn oudste broer heeft mijn zijn vrouw hun eerste kindje gekregen. Hier was ik zelf natuurlijk ook dol enthousiast over! Eigenlijk is de hele familie erg blij, en terecht! Ik heb het kindje inmiddels al gezien en natuurlijk willen zij de rest hiervan ook op de hoogte stellen. Vandaar dat zij geboortekaartjes rond gestuurd hebben met een foto van hun kind erop. Dit hadden zij gedaan via het internet. Zelf wist ik natuurlijk wel dat je zoiets al kon niet, maar niet dat het zo goedkoop kon. Zij hadden dit namelijk gedaan via kissgeboortekaartjes.nl. Zelf had ik hier nog nooit van gehoord, maar blijkbaar zijn zij een van Nederlands grootste in geboortekaartjes jongens en meisjes.

Iedereen vond de kaartjes schitterend

geboortekaartjes jongens

Omdat mijn broer en zijn vrouw behoorlijk veel geboortekaartjes moesten rond sturen hadden zij het liefst een flinke korting. Gelukkig was dit geen probleem bij Kisscards. Dit was dan ook een van de redenen waarom zij de geboortekaartjes jongens hier besteld hadden. Vooral ook toen zij het proefkaartje in de bus kregen. Zo hoorde ik zelfs dat mijn schoonzus er bijna van moest huilen. Iedereen die de kaartjes ontvangen had was erg enthousiast en dat moet ook. Een geboorte is namelijk iets wonderbaarlijks. Maar zoek jij in de toekomst ook een goede site, dan verwijs ik jou graag door naar deze.

Kisscards