Zakmeskopen.nl voor de beste zakmessen online

Net als u zijn wij van zakmeskopen.nl liefhebbers van ons product. Wij hebben een grote passie voor ons werk en vinden het fijn dit te kunnen delen met andere. Zakmes kopen is dé online messenspecialist in zakmessen, slijpmateriaal en vaste messen. Voor wij onze producten inkopen testen wij deze eerst zelf. Zo kunnen wij alleen de beste kwaliteit leveren.

Dit moet u weten over zakmessen

Alle zakmessen van ons zijn legaal, maar niet alle zakmessen die op internet te vinden zijn zijn legaal. De wapenwet is een van de strengste wetten van Nederland. Hier staat in hoe u met legale messen om moet gaan en welke messen er verboden zijn. Het is bijvoorbeeld verboden om uw (legale) mes gereed voor gebruik vast te houden. Als u daarom u uw zakmes wilt vervoeren moet u deze goed opbergen en verpakken. Wij raden het u aan om voor het aanschaffen van een mes de wapenwet door te lezen. Dan weet u zeker wat de regels zijn rondom messen.

Vraag ons voor advies

Heeft u vragen over een mes of wilt u advies over het aanschaffen van een mes? U kunt gerust contact met ons opnemen, dit is geheel vrijblijvend. Hier kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Wilt u bij ons langskomen? Dit kan natuurlijk ook! Wij zijn onderdeel van Jacobs Outdoor en zij zitten gevestigd aan de Nijverheidsweg 1A in Elst, dit ligt in de provincie Gelderland. Wij hopen u te kunnen helpen bij het vinden van het juiste mes.