Wist u dat u ook draagtassen bedrukken kunt?

Ik werk al vele jaren met veel plezier bij de NHL. Dit is een hogeschool in Leeuwarden waar vele verschillende opleidingen worden aangeboden. Ik houd mij vooral bezig met de voorlichtingen aan toekomstige studenten aan onze school. Zo organiseer ik de meeloopdagen en de dagen waarop de voorlichtingen worden gegeven. Ook deze februari zullen er weer open dagen worden georganiseerd op onze school. Om middelbare scholieren hiervoor te enthousiasmeren zijn we dit jaar met een nieuw project begonnen. Omdat wij graag willen aansluiten bij de hedendaagse praktijk van de sociale media hebben wij bedacht om een vlog op te nemen. In deze vlog worden de kijkers meegenomen in een dag van het leven van een student aan de NHL. Deze student zal laten zien hoe het er aan toe gaat tijdens colleges maar ook zal hij laten zien wat voor activiteiten hij na schooltijd onderneemt. Wij vonden dit een ontzettend leuk en vernieuwend idee omdat deze manier van presenteren aansluit bij de interesses van de middelbare scholieren van deze tijd. Ook is het een goede manier om indirect het schoolgebouw te laten zien. De leerlingen worden hopelijk enthousiast gemaakt door onze ‘vlogger’ om ook te komen studeren op de NHL. Dit project is in volle gang en we zijn druk bezig met het regisseren en editen van deze vlog. Daarnaast leek het mij ook erg leuk om canvas tassen te gaan bedrukken met het logo van de school. Deze tasjes worden veel gebruikt door jonge mensen voor bijvoorbeeld het doen van boodschappen of soms zelfs ook als school of gymtas. Ik ben daarom op het internet op zoek gegaan naar waar ik draagtassen bedrukken kon en zo kwam ik al snel terecht op de site van interrelatiegeschenken.nl. Het was via deze site erg eenvoudig om het draagtassen bedrukken in werking te zetten. Ook was het erg goedkoop om dit via deze site te doen. Bovendien waren er vele kleuren tassen waar ik uit kon kiezen en dit zorgde voor de nodige keuzestress.

draagtassen bedrukken erg eenvoudig en goedkoop via deze site

Ik ben erg blij dat ik via het internet terecht ben gekomen op deze site. draagtassen bedrukken is namelijk via deze site erg goedkoop en eenvoudig. Ook duurde het zeker niet lang voordat de door mij ontworpen tassen binnen waren. Wat ik ook ontzettend fijn vond was dat het mogelijk was om een gratis proefdruk te laten maken. Hierdoor kon ik een goed beeld krijgen van het design dat ik had bedacht om te zien of dit daadwerkelijk goed was. draagtassen bedrukken is dus zeker iets wat ik in vervolg via deze site zal gaan doen.

Erg tevreden over deze site

Ik ben dus erg tevreden over deze site. Als u nou ook draagtassen bedrukken wilt dan kan ik u zeker aanraden om:

  • eens een kijkje te nemen op deze site
  • de verschillende mogelijkheden eens goed te bekijken
  • een gratis proefdruk te laten maken van het ontwerp dat u in gedachten heeft

Ik hoop dat u net zo enthousiast bent over dit bedrijf als ik.