3 espadrilles

Vul jouw schoenenkast aan met schoenen als cadeau

Iedereen heeft schoenen in huis, of nou ja, bijna iedereen, sommige mensen houden ervan om overal op blote voeten te lopen. En dan ook echt overal. Maar de meeste mensen hebben wel schoenen thuis. Alleen vergeten mensen vaak wel om af en toe hun schoenenkast ook echt aan te vullen. Met schoenen zijn mensen vaak voorzichtig, zoals met hun beige sneakers dames . Sommige kopen elke week een nieuw paar, maar de meeste mensen pas om het half jaar. Alleen wist je dat je veel sneller je schoenenkast moet aanvullen met jouw favoriete schoenen?

Ondersteuning in je schoenen verdwijnt sneller dan je denkt

Schoenen zijn misschien wel de belangrijkste onderdelen qua kledingstukken. Je steunt namelijk continu op je voeten en dus ook op je schoenen. Wat betekent dat je ook echt goede schoenen onder je voeten moet hebben zitten. Ondersteuning hierin is erg belangrijk. Maar wat mensen vaak niet weten is dat de ondersteuning in schoenen snel verslijten. Het ligt er ook een beetje aan wat voor schoenen je koopt, maar bij de meeste schoenen ben je na een half jaar of jaar de ondersteuning al goed kwijt. Wat natuurlijk niet goed is voor je voeten.

Wissel je schoenen af per dag

Dus je hoeft niet alleen je schoenenkast aan te vullen omdat je heel veel schoenen in de kast wilt hebben liggen. Maar ook omdat dus de ondersteuning er snel uit is en je dan eigenlijk op een nieuw paar moet gaan lopen. Om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld je witte dad sneakers snel opraken, is het verstandig dat je meerdere schoenen in de kast hebt liggen zodat je je schoenen kunt gaan afwisselen. Zo kun je dus de ene dag op je favoriete schoenen gaan lopen en de andere dag kies je voor nettere schoenen. Zo blijven je schoenen lang mooi en de ondersteuning blijft ook.