Uniek kerstpakket gevonden!

Onlangs heb ik een uniek kerstpakket gevonden op de website Kerstpakkettenplaza.nl. Ik was op zoek naar een leverancier van kerstpakketten voor de medewerkers van mijn bedrijf en werd direct enthousiast. Kerstpakkettenplaza biedt namelijk pakketten aan in allerlei stijlen. Daarnaast zagen de pakketten er op de foto al heel mooi en luxe uit.

KerstpakketLuxe kerstpakket met snacks en decoratie

Het feit dat ik ook een kleine bestelling kon plaatsen, trok me over de streep. Ik had namelijk maar 10 kerstpakketten nodig omdat mijn bedrijf kleinschalig is. In dat geval is het vaak moeilijk om een leverancier te vinden die ook kleinere bestellingen aanneemt. Daarom besloot ik direct om te kijken wat er mogelijk was. Via de website heb ik op basis van mijn budget een mooi foodpakket gevonden, genaamd Bestseller de luxe. Dit kerstpakket is samengesteld met gouden en zwarte kleuren, vandaar ook de naam natuurlijk! Het pakket bevat allerlei producten. Niet alleen heerlijke snacks, wijn en speciaalbieren, maar ook decoratieve items zoals kerstballen en kaarsen. Ik was dus direct enthousiast en besloot om een offerte aan te vragen voor 10 pakketten.

KerstpakketEen aanrader voor ieder bedrijf!

Binnen mijn bedrijf werken veel verschillende mensen met variërende leeftijden. Daarom is het soms lastig om iedereen tevreden te stellen. Echter wist ik met dit foodpakket zeker dat ik iedereen blij ging maken. Ik was dus direct enthousiast en besloot om een offerte aan te vragen voor 10 pakketten. Al snel had ik de offerte in mijn mailbox. Ik heb toen direct de offerte ondertekend en retour gedaan. Ik kon niet wachten om mijn personeel net voor de Kerst te verrassen met dit mooie pakket.

Op de dag voor Kerstmis was het zover, de pakketten werden netjes afgeleverd en zagen er schitterend uit. Tijdens de kerstborrel kon ik iedereen verblijden met die mooie pakket. Ik kan dit kerstpakket alleen maar aanraden!