E liquid

Kies de goede vloeistof

Bij het dampen met een e sigaret is de beleving in grote mate afhankelijk van de vloeistof die je gebruikt. Gebruik je een e-liquid die niet helemaal naar wens is, kan het zo zijn dat je niet de beleving hebt die je wel wilt hebben. In de webshop van eliquidmania.nl zijn er honderden verschillende vloeistoffen, hierdoor vind je altijd wel een vloeistof die jij lekker vind om te gebruiken bij je elektronische sigaret. Of je met of zonder nicotine wilt dampen, want elke vloeistof is bijna verkrijgbaar met en zonder nicotine.

E liquid

Waarom met en zonder nicotine?

Een e-liquid kun je met en zonder nicotine kopen, gebruikers die de elektronische sigaret als vervanging voor een echte sigaret gebruiken gebruiken meestal de vloeistof met nicotine. Naarmate het gehalte van de nicotine lager wordt in de liquid, kun je op den duur een vloeistof dampen waar helemaal geen nicotine meer in zit. Overgaan op een lekker smaakje wordt ook veel gedaan, of een tabaksmaak om toch een rook beleving te ervaren.

Kies de goede aroma voor het dampen

Een smaakstof wordt ook wel een concentraat genoemd bij een e-liquid, naar wens kun je een smaak gebruiken. Maar vind je meerdere smaken door elkaar lekker dan is dit natuurlijk ook goed mogelijk. Het is helemaal aan jezelf wat jij lekker vind om te dampen, aroma voeg je toe aan een basisvloeistof om een eigen smaak te maken. Iedere liquid bestaat uit een basisvloeistof met daarbij een aroma. Een aroma kan bestaan uit een smaak, maar ook uit meerdere smaken die zijn gemixt.