Saunabon

Iemand verrassen met een saunabon van Thermen

Saunabon, een origineel cadeau om iemand te geven of om voor jezelf te halen. Voor diegene die moeite hebben met het verzinnen van een leuk cadeau heb ik een goede tip. Verras diegene met een dagje sauna. Twee weken geleden was ik zelf jarig en ik kreeg zo’n bon van mijn vriend. Dat vond ik zo lief van hem. Zelf vind ik het namelijk heerlijk om alle spanning en stress te laten verdwijnen tijdens een spa dagje. Mijn hoofd leegmaken en al het gedoe van het werk achter me te laten. Bovendien is het ook gezellig om een vriend of vriendin mee te nemen.

Rust

Kom ontspannen terug met een saunabon

Mijn vriend had via Google gezocht naar een saunabon. Hij vertelde me dat hij zo op de website van Thermen kwam. Thermen zit in Nijmegen, wat voor mij om de hoek ligt. Hij had de foto’s op de website bekeken en vond het er goed uit zien. Hier moet ik hem gelijk ingeven, want het zag er ook mooi uit. Thermen biedt je namelijk een uitgebreid assortiment aan. Niet alleen kan je naar de sauna’s, maar ook naar de baden, een van de verschillende massages nemen of naar de beautysalon. Het is dus erg uitgebreid, waardoor je je dag gemakkelijk kan indelen.

Wellness

Zelf gingen een vriendin en ik naar de sauna en daarna naar de baden. Het werd al aangegeven dat er verschillende sauna’s zijn met verschillende temperaturen. Deze variëren van 65 graden tot 100 graden. Zo is er voor ieder wat wils. Wij kozen voor de 80 graden Eucalyptus sauna. Daar wordt elk uur Eucalyptusolie opgegoten. Het was heerlijk om weer tot rust te komen. Vanuit de sauna zijn we doorgegaan naar de baden. Het was een dag die zo voorbij was, maar dat is met alle leuke dingen. Dus mocht je iemand nog een leuke dag willen bezorgen dan zou ik ze een dagje sauna doen.