Dolly Bakfiets review

Na de geboorte van mijn tweede kind besloot ik om een bakfiets aan te schaffen. Na een klein tijdje op het internet zoeken kwam ik op de site van Dolly Bakfiets terecht. Ik keek een beetje rond, zocht wat reviews op en kwam tot de conclusie dat dit de bakfiets voor mij was. Ik plande op hun site een proefrit en een week later kwamen ze met een fiets naar mijn huis zodat ik een proefrit kon maken. Ik was na een minuut rijden al verkocht. De fiets reed verrassend goed. Zelfs met de kids erin voelde de fiets erg licht aan. Nog een groot pluspunt was dat de bak niet van hout was. Zo kon de fiets ook buiten staan en kregen de kids geen splinters. Ik kocht na de proefrit de E-Dolly Bakfiets Bafang 450Wh met een Shiny Blue bak.

Na de aankoop

Ondertussen zijn we al ongeveer 8 maanden verder. Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad met de fiets. Ik breng elke ochtend de kids naar school en haal ze daarna met de fiets weer op. Ik ben nog steeds even blij met mijn aankoop als toen ik hem net binnenkreeg. Ik zou de fietsen van Dolly Bakfiets zeker aanraden aan elke ouder die zijn of haar kinderen op de fiets naar school wilt brengen.