Dit is waarom je sleutelhangers laten bedrukken moet overwegen als marketingmateriaal

Sleutelhangers zijn niet weg te denken uit ons leven, al zijn we er niet dagelijks mee bezig. Het zijn vaak onbewust ongeziene voorwerpen aan ons sleutelbos die ons verder helpen in het dagelijks leven. Gek zou je denken, maar dat is het absoluut niet. Want we herkennen onze sleutelbos uit duizenden door de sleutelhanger die eraan zit. Sommige sleutelhangers hebben zelfs nog een extra functie of zijn een gadget waardoor ze multifunctioneel zijn. Ook kan je sleutelhangers gebruiken om aan een grote bos je sleutels te groeperen. Sleutelhangers laten bedrukken is dus eigenlijk een simpele keuze voor dat ongeziene ding aan onze sleutelbossen. 

Wat voor sleutelhangers zijn er?

Als je op zoek gaat naar een sleutelhanger dan zie je dat je uit veel verschillende soorten, modellen en kleuren kan kiezen. Eigenlijk zijn de keuzes eindeloos. Dat is juist het mooie aan een sleutelhanger als promotiemateriaal omdat je hem dan perfect bij je bedrijf aan kan laten sluiten maar ook kan personaliseren. Sleutelhangers laten bedrukken is dan het ultieme als je op zoek bent naar nieuw promotiemateriaal voor je bedrijf. Als je gaat kijken naar wat voor sleutelhangers je kan laten bedrukken dan zijn er verschillende opties zoals rubber, hard plastic, zacht plastic, modellen als een fotolijstje, vierkant, ovaal, rond, allerlei kleuren van de regenboog en dat ook in verschillende maten. Het is bijna niet mogelijk dat jij geen geschikte sleutelhanger kan vinden. 

Dit is waarom sleutelhangers laten bedrukken goed marketingmateriaal is

Er zijn verschillende redenen waarom sleutelhangers laten bedrukken een goede keuze is als je op zoek bent naar promotiemateriaal. Een van de grootste voordelen is dat sleutelhangers weinig ruimte in beslag nemen en daarom makkelijk mee te nemen zijn maar ook de opslag beslaat weinig ruimte. Een hele grote doos met wel 1000 sleutelhangers kan in een klein hoekje in het magazijn staan bijvoorbeeld. Maar met net zoveel gemak neem je die doos mee naar een event, zonder dat je een vrachtwagen hoeft mee te nemen. 

Daarnaast verhoog je eenvoudig de aandacht voor je bedrijf of merk zonder dat mensen het verveeld. Onbewust zien ze namelijk regelmatig je bedrijfslogo bijvoorbeeld voorbijkomen en dat maakt dat ze sneller voor jouw bedrijf zullen kiezen als ze op zoek zijn naar een dienst of product. Onbewust worden ze namelijk regelmatig geattendeerd op jouw bedrijf en dat maakt dat ze dan ook eerder op het juiste moment aan jouw bedrijf denken. 

Sleutelhangers laten bedrukken geeft jou dus de mogelijkheid om op een hele eenvoudige manier aan je marketing te werken. Op events, bij een netwerkbijeenkomst, een congres, beurs of gewoon tijdens een zakelijke lunch. Je neemt de sleutelhangers eenvoudig overal mee naar toe, geeft ze makkelijk weg en in verhouding is de investering ook nog een keer beperkt. Je hoeft je daarbij niet beperkt te voelen in de keuze voor het type sleutelhanger, want je kan ze in allerlei vormen, maten, modellen en kleuren aanschaffen zodat je niet een eenvoudige rechthoekig model hoeft uit te kiezen. Je hebt echt de mogelijkheid om de sleutelhanger te stylen zodat het bij jouw bedrijf past en het een goede indruk achter laat.