Zoek op tijd een origineel kerstpakket 2019 uit

Het lijkt nog wel een poosje te duren maar voordat je het weet is het toch al weer zo kerst. En dan wil je als werkgever je personeel natuurlijk wel een leuk en origineel kerstpakket 2019 cadeau doen. Om iets te geven waar de ontvanger echt wat aan heeft kun je kiezen voor een Pluim, als (onderdeel van) het kerstpakket.

Pluim laten voorzien van een foto en tekst

Een Pluim is een cadeaukaart maar dan net even anders. De Pluim kan als een heel persoonlijk cadeau gemaakt worden zodat de ontvanger ervan weet dat er wel echt moeite voor gedaan is. Het maakt een cadeaukaart al direct een stuk persoonlijker als je deze laat voorzien van een opdruk zoals een foto en/of tekst. Zo kun je de ontvanger laten weten dat je hem of haar waardeert en daarom dit geschenk geeft.

Pluim via de mail altijd op tijd

Als je liever geen papier wilt gebruiken dan kun je er ook voor kiezen de Pluim via de mail te laten versturen. Een Pluim als kerstpakket kun je lang van tevoren bestellen maar ben je, om wat voor reden dan ook, wat aan de late kant dan is het zelfs nog mogelijk deze de laatste week voor kerst te bestellen en heb je ze nog op tijd in huis om uit te kunnen delen. Een Pluim per mail kan nog vlak voor kerst besteld worden omdat deze direct bij de ontvanger bezorgd wordt. Zo ben je altijd op tijd en heb je toch een leuk cadeau om te geven.

Een Pluim met iets extra’s

De Pluim kan ook voorzien worden van een extraatje als je het leuker vindt deze een beetje meer aan te kleden. Zo kun jij bijvoorbeeld kiezen voor een Pluim samen met een fles wijn of een lekker stuk chocolade.