Ik zag de parasol horeca al staan toen ik aankwam

Toen ik op familiebezoek was aan de andere kant van het land, kreeg ik van mijn man een berichtje op mijn telefoon dat de parasol horeca binnen is. Ik heb deze uitgezocht op deze site en wilde deze zo graag hebben op het terras van ons restaurant dat ik samen met mijn man run. En toen de bestelling rond was kon ik niet wachten tot deze op gezet konden worden bij ons. Ik had al zo’n vermoeden toen ik ’s morgen wegreed in de vroegte, en ik aan deze parasols dacht, het was die dag een warme dag waarvan ik mij ook bedacht dat vandaag vast een drukke dag zou gaan worden. Maar ja, dit familiebezoek stond al zo lang geplant dat je hier soms echt even tijd voor moet kunnen nemen vind ik. En zo heb ik een gezellige dag gehad met ook nog eens de nieuwsgierigheid van mijn bestelling. Toen ik voor de spits al weer op de snelweg zat, hoopte ik eigenlijk dat zodra ik kwam aanrijden bij de zaak, de grote parasols als zouden staan. En gelukkig deze gedachte had mijn man gelukkig ook. En het eerste dat ik zei toen ik aankwam was; Wauw! Nou dat lijkt mij wel duidelijk de parasols waren echt helemaal perfect naar wens!