Wist u dat u groeipapier bedrukken kunt?

Van de week belde onze dochter, vanuit Portugal, om even bij te kletsen. Meestal hebben we een keer in de week wel even telefonisch contact of we doen videobellen zodat wij ook even onze kleinkinderen kunnen zien. Onze dochter is in Portugal een succesvolle onderneming gestart en volgende maand viert zij het vijfjarige bestaan van haar onderneming. Nu wil zij graag voor haar klanten een kleine attentie per post laten bezorgen, gewoon omdat zij het leuk vindt en om onder de aandacht te brengen dat haar onderneming vijf jaar bestaat. In het gezin van onze dochter zijn ze erg bezig met het milieu en als het even kan doen ze alles zo veel mogelijk op een groene manier. Echter is het deel van Portugal waar zij wonen nog niet heel erg bezig met eco en milieuvriendelijke zaken. Nu heeft zij zelf al wat research gedaan over wat zij haar klanten eventueel als presentje kan sturen. Ze is uitgekomen op groeipapier bedrukken en dan bijvoorbeeld een tas van groeipapier. Nu zijn de mogelijkheden daarvoor in Portugal nihil en haar vraag is dan ook of ik voor haar hier in Nederland kan regelen dat we groeipapier tassen laten bedrukken. Uiteraard wil ik haar graag helpen maar zelf heb ik nog nooit van groeipapier gehoord, laat staan dat ik weet waar je groeipapier kan laten bedrukken. Het internet biedt altijd uitkomst en daar ben ik dan ook gaan zoeken naar groeipapier laten bedrukken. Al snel vond ik de site greengiving.nl, deze site biedt vele mogelijkheden als het gaat om groeipapier bedrukken. Bovendien kun je bij hen ook groeipapier tassen laten bedrukken, dus ben ik op het juiste adres. Heb contact gelegd en aangegeven wat mijn bedoeling is en dit was geen enkel probleem. Uiterst vriendelijk werd ik te woord gestaan en zij droegen zelf ook allerlei mogelijkheden aan die van toepassing kunnen zijn op groeipapier tassen bedrukken. Nadat ik het idee aan onze dochter had voorgelegd heb ik wederom contact gezocht en aangegeven dat wij akkoord gaan met de offerte. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Fijne site om zaken mee te doen.

Om groeipapier te laten bedrukken is dit een geweldige site

Als ondernemer probeer je je op allerlei manieren te onderscheiden van de grote massa. Als het gaat om presentjes voor de klant of gewoon reclame materiaal dan kunt u zich onderscheiden door dit op een zo groen mogelijke manier te doen. Deze site biedt u vele mogelijkheden om op een duurzame en groene manier uw onderneming te promoten. Bovendien denken zij mee en prijstechnisch zijn ze erg voordelig.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is met groeipapier, deze site is dan een ware ontdekkingsreis

Door de website greengiving.nl, hebben wij voor onze dochter leuke klanten presentjes kunnen bestellen die op alle fronten duurzaam en groen zijn. Wij zijn zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij unieke producten aanbieden.
  • Zij erg bereidwillig zijn.
  • Zij een uitstekende service verlenen.

Op zoek naar duurzame promotiematerialen, dan is het bezoeken van deze site de moeite waard.