Voor een origineel kerstpakket moet je bij een webwinkel zijn

Het uitkiezen en bestellen van een origineel kerstpakket is niet gemakkelijk. Je wilt een geschenk vinden waar iedereen blij mee is en waar iedereen wat aan heeft. Je wilt laten zien dat de inzet die je medewerkers hebben getoond het afgelopen jaar niet aan je voorbij is gegaan. Hoe kun je een kerstpakket vinden dat iedereen motiveert om weer vol energie aan het nieuwe jaar te beginnen? Als je een origineel kerstpakket uit wilt kiezen dit jaar, dan ga je naar een webwinkel.

Een origineel kerstpakket in een groot aanbod

Webwinkels hebben een assortiment van honderden kerstpakketten. Bij de grootste winkels zijn dit er bijna duizend. Al deze pakketten zijn met zorg bij elkaar gezocht en worden schitterend ingepakt. De producten hebben dezelfde kleur of hetzelfde thema. Er zijn pakketten te vinden in alle prijsklassen en met artikelen die passen bij wat jouw bedrijf doet. Het moet wel heel vreemd lopen, als je tussen dit assortiment geen origineel kerstpakket kunt vinden.

Maak het pakket duidelijk van jou afkomstig

Een goede manier om een origineel kerstpakket te vinden is door te laten zien van wie het afkomstig is. Je medewerkers ontvangen dan een kerstpakket dat is samengesteld met producten in je huiskleur en met het logo van je bedrijf op de verpakking. Niemand anders krijgt dit kerstpakket behalve de medewerkers van jullie werkgever. Dat maakt het pakket niet alleen origineel, maar ook uniek. De ontvangers voelen zich speciaal en een saamhorigheid met het bedrijf en de collega’s. 

Verwijs naar een prestatie

Je kunt je kerstpakket ook origineel maken door te verwijzen naar iets wat jullie hebben gedaan het afgelopen jaar. Als het goed is heeft iedereen daaraan meegeholpen en is elke prestatie het resultaat van samenwerking tussen alle afdelingen. Denk goed na over wat jullie bedrijf het afgelopen jaar voor elkaar heeft gekregen. Als jullie voor het eerst een vestiging over de grens in Duitsland hebben geopend, dan verwijs je daarnaar met een kerstpakket met een Duits thema. Op deze manier maak je een origineel kerstpakket, omdat het waardering uitspreekt op iets waar jullie als werknemers allemaal trots op kunnen zijn.

Kies je artikel zorgvuldig uit

Kun je geen prestatie bedenken waar iedereen aan heeft bijgedragen? Dan kun je ook een origineel kerstpakket maken door het artikel zorgvuldig uit te kiezen. Verwijs dan naar wat jullie leveren, verkopen of produceren. Een bedrijf dat natuurlijke isolatiematerialen produceert, kan dan een paar wollen sokken toevoegen. Als jullie groene energie leveren, dan kies je voor een powerbank die oplaadt met zonne-energie.

Vind je kerstpakket en gebruik de filters

Met deze informatie heb je vast inspiratie gekregen en kun je op zoek gaan naar een goede webwinkel waar ze een origineel kerstpakket verkopen voor je personeel. Je stelt de filters in met de eisen die je aan jouw kerstpakketten hebt gegeven. Nu zie je alleen de kerstpakketten die relevant voor jou zijn en kies je gemakkelijk een perfect geschenk uit voor jouw personeel.