Promoot je merk met gepersonaliseerde koeltassen

Ben je op zoek naar een originele manier om je merk te promoten? Overweeg dan eens om koeltassen te laten bedrukken met jouw logo. Koeltassen zijn praktisch, gebruiksvriendelijk én je kunt er ook nog eens jouw eigen stempel op drukken. In dit artikel leggen we uit waarom koeltassen met logo een goed idee zijn én waar je op moet letten bij het bestellen ervan.

Voordelen van koeltassen met logo

Ten eerste zijn koeltassen functionele relatiegeschenken. Ze worden gebruikt op het strand, in het park of tijdens een picknick. Een koeltas is altijd handig om je eten en drinken koel te houden en vooral bij warm weer is dit erg praktisch. Het is daarom zeker geen overbodige luxe om een koeltas in huis te hebben. Door je logo op de koeltas te laten drukken, zorg je dat jouw merk altijd onder de aandacht blijft. En waar het om gaat bij marketing is: herhaling!

Waar op letten bij bestellen koeltassen met logo

Er zijn verschillende soorten koeltassen en ook verschillende afdrukmogelijkheden. Bepaal daarom eerst wat voor soort koeltas bij jouw merk past. Een schouder, koeltas of rugzakmodel bijvoorbeeld? Kies vervolgens voor een bedrukkingstechniek die het beste past bij jouw logo. Zeefdruk is de meest gebruikte techniek in de promotionele branche, maar bij ingewikkelde logo’s met veel kleuren kan digitaal drukwerk een betere oplossing zijn. Vergeet ook niet om te letten op de levertijd. Maak daarom altijd vooraf een duidelijke planning.

De meerwaarde van gepersonaliseerde koeltassen

Koeltassen kunnen meer zijn dan alleen relatiegeschenken. Ze kunnen ook gezien worden als promotionele artikelen waarmee je jouw merk kan versterken. Door koeltassen met logo in te zetten, laat je namelijk zien dat jouw bedrijf oog heeft voor detail en kwaliteit. Wanneer je klanten deze koeltassen gebruikt, zal jouw merk altijd gezien worden en zal dit positief blijven hangen bij je klanten. Door de koeltassen persoonlijk te maken met de namen van je klanten, maak je het relatiegeschenk nog specialer.

Andere toepassingen koeltassen met logo

Natuurlijk zijn koeltassen niet alleen leuk om te geven aan klanten en medewerkers, maar zijn ze ook toepasbaar op vele andere manieren. Denk bijvoorbeeld aan een evenement waar je promotie wilt maken voor je bedrijf. Vaak zijn dit outdoor events waar men wat te drinken wil. Koeltassen met logo zijn ideaal om cadeau te geven aan bezoekers, zodat ze het event verder kunnen beleven met een koud drankje.

Koeltassen met logo als onderdeel van een groter geheel

Koeltassen kunnen heel goed worden ingezet in combinatie met andere promotionele producten. Creëer een welkomstpakket, bijvoorbeeld voor nieuwe klanten en medewerkers. Voeg hier enkele andere producten aan toe en het maakt het geheel nog specialer. Andere producten zoals bedrukte strandballen en zonnebrillen kunnen ook toegevoegd worden voor de zomerse sfeer.

Conclusie

Koeltassen met logo kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet voor je merk. Als relatiegeschenk, als promotioneel artikel of als onderdeel van een groter geheel. Door de praktische waarde van koeltassen te koppelen aan de uitstekende mogelijkheden voor branding, is het bruikbaar voor zowel bedrijven als organisaties. Kies voor een bedrukkingstechniek die bij je logo en doelgroep past en laat jouw merk onder alle omstandigheden stralen. Check deze website voor meer informatie omtrent koeltassen met logo designs.