De highlights van de iPhone 6

De iPhone 6 is sinds september 2015 op de Nederlandse markt en de echte Apple fans hebben dan ook al mogen proeven van de nieuwste features van deze nieuwe telg in het Apple assortiment. De iPhone 6 abonnementen vliegen dan ook de deur uit. Heb jij nog geen iPhone 6? Maak dan kennis met de mooiste highlights van dit toestel of vergelijk hier direct alle abonnementen.

download

De beste kenmerken en eigenschappen

Alle toestellen die bij de iPhone 6 abonnementen worden geleverd draaien op iOS 9. Je hebt een mooi 4,7 inch IPS-LCD capacitief beeldscherm met 1334 x 750 pixels. Geniet van een 3D Touch toetsenbord en maak een keuze uit de unieke kleuren spacegrijs, rose goud, zilver of goud. Met de 12 megapixel camera maak je de mooiste foto’s en met de 5 megapixel camera aan de voorzijde schiet je je meest interessante selfies.

 

De iPhone 6 algemeen

De iPhone 6 heeft een dikte van slechts 7 millimeter, een hoogte van 13,8 centimeter en een breedte van 6,7 centimeter. Het toestel heeft een gewicht van 143 gram. Kortom, als jij kiest uit de beschikbare iPhone 6 abonnementen, dan krijg je er altijd een toestel bij waar je gegarandeerd heel blij van wordt.