whiskey

Cheers! 5 bijzondere drankcadeaus om te geven en te ontvangen

Tijdens de feestdagen of bij een bijzondere gelegenheid wil je graag een cadeau geven dat indruk maakt op de ontvanger. Als je op zoek bent naar een cadeau voor een drankliefhebber, dan hebben wij goed nieuws voor jou. In deze blog delen we 5 bijzondere drankcadeaus om te geven en te ontvangen. 

Soorten drank om te geven

Er zijn veel verschillende soorten drank die je geeft aan iemand of die je kan vragen als cadeau. Zo geef je wijn, bier of sterke drank zoals likeur of vodka. Wat je geeft, hangt natuurlijk af van de persoon en wat zijn of haar voorkeuren zijn. Wat je vraagt hangt ook af van jouw persoonlijke voorkeuren. Hieronder vind je enkele heerlijke voorbeelden.

1. Likeur van het jaar

De likeur van het jaar is elk jaar een populaire keuze onder drankliefhebbers. Het is een unieke likeur met een heerlijke smaak en een fijn aroma. Het wordt gedronken als digestief of als mixdrankje, afhankelijk van de smaak van de ontvanger. Het is zeker een bijzonder cadeau voor iedere drankliefhebber.

2. Jack Daniels 

Jack Daniels heeft wereldwijd een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een van de beste whiskyproducenten. Een fles Jack Daniels is dan ook altijd een goed idee als drankcadeau. Het is een must-have voor iedere verzamelaar en liefhebber van deze whiskey.

3. Cava cadeauset

Voor degenen die van bubbels houden, is een cava cadeauset een goede keuze. Deze cadeauset bevat een fles cava, glazen en andere benodigdheden om van de drank te genieten. Het is een perfecte manier om een feestelijke gelegenheid te vieren of om gewoon een avondje te genieten van de bubbels. 

4. Tequila met worm

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar een exotisch drankcadeau is tequila met worm. Deze fles tequila is een bijzonder cadeau voor de avontuurlijke drinker. Het is een authentiek Mexicaans product en wordt geleverd met een echte worm die in de fles drijft. Het eten van de worm wordt gezien als een unieke ervaring en is daarom een must-try

5. Whiskey stones cadeauset

Een bijzonder cadeau voor de whiskeyliefhebber is de whiskey stones cadeauset. Deze set bevat stenen die je in de vriezer legt en vervolgens in je whiskeyglas doet. De stenen houden je whiskey koud zonder het te verdunnen, waardoor je nog langer geniet van je drankje. Het is een stijlvol en praktisch cadeau dat iedere whiskeyliefhebber waardeert. 

Zoals je ziet zijn er een hoop cadeaus die je geeft of kunt ontvangen. Welke is jouw favoriet?